Excursia claselor I D si a IV-a A


    Cat de mult a fost asteptat acest eveniment – prima excursie a micutilor din clasa I D ! Daca programul scolar le-a impus o noua adaptare, cerand rigoare , iata ca aceasta activitate extrascolara le-a dat posibilitatea sa se cunoasca si sa relationeze mult mai bine, fiind intr-o atmosfera destinsa si nonformala.

Ziua a inceput cu emotii, deoarece despartirea dintre copii si parinti a fost incarcata de sentimentul « parasirii cuibului », dar odata plecat autocarul ,totul s-a desfasurat cum planuisem. Alaturi de cei mici au fost si colegii de la clasa a IV-a A, cu care s-au inteles foarte bine. Au cantat impreuna, s-au jucat, au spus ghicitori si au facut schimb de jucarii.

Cu nerabdare, au luat cu asalat primul obiectiv : Ferma de animale de la Domnesti, Arges. Toti copiii au fost impresionati de animale,dar mai ales de faptul ca au fost lasati sa calareasca poneii, sa le dea vitelusilor lapte sau sa hraneasca puii. S-au lasat dusi de la locul acela, abia cand au aflat ca mergem la Atelierul de pizza – Pietrosani, Arges. Aici au aflat povestea acestui fel de mancare foarte dorit de copii, au framantat coca, au pus ingredientele si au varat-o in cuptor. Dupa ce si-au aratat talentul la pictatul pietrelor,au mancat pizza facuta de ei.

Am continuat excursia mergand la Curtea de Arges, la „Crama Basarabilor”,iar la intoarcere spre Bucuresti ne-am oprit la Pitesti – la Planetariu, unde am vazut un film special despre planeta noastra.

Ii multumesc atat doamnei bibliotecar Paula Cihodariu, parintilor cat si bunicilor care au insotit grupul, dar mai ales copiilor care s-au comportat ca adevarati excursionisti : civilizati, interesati de cunoastere si deschisi catre aventura !

Vezi albumul foto

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s