Serbarea lui Mos Craciun – 2011


Cea mai asteptata sarabatoare a copiilor, isi are farmecul in insusi personajul principal: Mos Craciun. Lista catre acesta este deschisa tot anul, dar cu cat se apropie decembrie, copiii sunt mai cuminti si mai ascultatori ca sa primeasca tot ce si-au dorit.

Elevii clasei I D au organizat o serbare care s-a desfasurat in sala de clasa. Cu emotia sufletului pur in asteptarea momentului culminant, ei au spus poezii, au cantat, au jucat “Brasoveanca”,apoi au sustinut un program specific datinilor de Craciun: Plugusorul, Sorcova si colinde romanesti.

Parintii, bunicii, invitatii au fost si dumnealor la fel de incantati cand au vazut frumusete de “Mos” ,chipes in haina lui de secole. Toti s-au facut roata in jurul lui si l-au asigurat ca merita cadourile din sacul incarcat.

Printre invitati au fost si doamnele: Andreea Radulet, profesor de limba engleza si doamna Iuliana Mitrache, profesor de educatie fizica, care au savurat evenimentul, fiind incantate de voiosia micutilor.

La sfarsitul serbarii ,in sunet cald de colind, copiii au plecat cu jucariile in brate fiind convinsi ca Mos Craciun va veni si in anul urmator!
Vezi albumul foto

Anunțuri

Un gând despre &8222;Serbarea lui Mos Craciun – 2011&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s