O carte pentru Valea Plopului


Elevii de la clasa I D au raspuns chemarii scriitorului Petre Craciun de a participa la o actiune umanitara. Campania “O carte pentru Valea Plopului” a fost initiata de Optimal Media, site-ul Literatura copii si Asociatia Pro-Vita Valea Plopului, care are ca obiectiv refacerea bibliotecii asezământului, care a fost mistuită in incendiul din decembrie 2011. Acestia si-au propus sa adune peste 1000 de cărţi, care să fie donate micuţilor de la Valea Plopului chiar de Ziua Copilului.
Astfel, joi 17 mai 2012, copiii nostri au oferit carti noi de povesti, de poezii si chiar carti de colorat , iar gestul lor a fost prezentat in site-ul:
http://www.literaturacopii.ro/ro/harry-potter/

Incantat de felul in care elevii clasei noastre au participat la acesta actiune, scriitorul Petre Craciun a mai facut o vizita in scoala noastra, invitandu-i pe copii la biblioteca pentru a le citi din cartile scrise de dumnealui. Vazandu-le interesul pentru lectura, domnul P. Craciun le-a promis copiilor care ii citesc publicatiile, aparitii in site-ul www.literaturacopii.ro , dar si inregistrari cu poezii recitate de ei sau povesti spuse de micuti.
Il vom astepta cu drag, incepand cu noul an scolar, fiind convinsa ca toti cei care i-au cumparat scrierile isi vor arata interesul de a le face cunoscute.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;O carte pentru Valea Plopului&8221;

  1. Iulia Stanuca zice:

    Il asteptam cu mare interes si drag pe domnul Petre Craciun, caci poeziile au fost deliciul vacantei! Iar povestile, ce sa mai spunem?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s