Reporter pentru o zi


Azi, 14 iunie 2012, a avut loc la noi in scoala o intalnire speciala: domnul Dragos Seuleanu, presedintele Fundatiei pentru Democratie, Cultura si Libertate (FDCL), fostul director al Radiodifuziunii Romane,cel care ne-a facilitat intalnirea de mare anvergura de la Platforma Magurele a venit pentru a-i invata pe copii sa fie reporteri.
Reprezentantii FDCL nu au venit la scoala singuri, l-au adus in fata elevilor si pe Dragos Dragoteanu, director general al companiei imobiliare EUROEST. Dragos Dragoteanu le-a vorbit copiilor despre perioada cand era el elev, despre cum a inteles ca drumul lui in viata se poate construi numai prin invatatura.

Pe rand,elevii au raspuns intrebarilor,dar au si luat interviuri, au invatat sa filmeze cu camera profesionista. Au aflat ca pentru a face bani,trebuie sa se pregateasca de pe acum,sa invete si sa fie mereu dornici de cunoastere.

Trebuie sa recunoastem ca este o oportunitate deosebita acest tip de invatare nonformala,dincolo de rigorile scolii si de aceea as vrea sa-i multumim cum se cuvine atat domnului Dragos Seuleanu, cat si echipei sale, dand feedback la adresa:
http://www.fabricadebani.ro/news.aspx?iid=40084

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Reporter pentru o zi&8221;

 1. un cetatean corect zice:

  Daca asa personaj dati dumneavoastra ca bun exemplu, v-ati gresit meseria. Care dintre reportajele domnului seuleanu v-au impresionat? Sau copiii trebuie sa invete ca fara pupincurism politic nu ajungi nicaieri? Sau sa-i invatam cum sa furam din fonduri publice/europene? Un an nou bun

  • Opinia transmisa, prezinta subiectivitatea nivelului de perceptie a personalitatii unui om.Eu nu cunosc activitatea politica a domnului Dragos Seuleanu si nici nu mi-am propus sa o analizez. Noi, eu si elevii mei, l-am cunoscut cu prilejul a doua activitati (prezentate in blog), in urma carora ne-am imbogatit cel putin din punct de vedere didactic. Dumnealui a avut initiativa sa ne invite pe Platforma de la Magurele, unde elevii au fost atat martorii,cat si participantii directi la cateva experimente din cadrul Institutului de Fizica Atomica, Institutul de Fizica a Pamantului, Institutul de Fizica Nucleara si Laseri.
   Activitatea prezentata in articolul de fata, reliefeaza vizita in scoala noastra a echipei de filmare condusa de domnul Dragos Seuleau, care a avut drept obiectiv sa-i invete pe copii cateva aspecte ce tin de profesia de reporter.
   Politica pe care o urmaresc prin activitatile extrascolare si extracurriculare este cel mult una a scolii, de a gasi situatii de invatare in cat mai diverse domenii si mi-as dori ca dezideratul mult elogiat referitor la interactiunea comunitatii cu scoala, sa fie real, concret, palpabil!
   Domnul Dragos Seuleanu este de apreciat pentru ca a dorit sa ofere ceva elevilor mei si asta fara vreun context mercantil sau..politic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s