Serbarea Abecedarului


Zi de sarbatoare – 16 iunie 2012!
A venit momentul sa ne luam ramas bun de la prima clasa de scolar, dar si de la cartea ce a adus lumina si cheia citirii – abecedarul. Evenimentul s-a desfasurat intr-o ambianta eleganta si generoasa, in sala de la cinema Hollywood Multiplex de la Mall Vitan.
Alaturi de micuti au trait emotii speciale frati,parinti,bunici,invitati. Fiecare copil a avut onoarea sa poarte tricoul inscriptionat cu cate o litera si sa recite versuri corespunzatoare acesteia. Cantecele studiate pe parcursul anului scolar si-au regasit auditori incantati si au transpus veselia in miscari sugestive.
Un moment special l-a constituit dansul pregatit cu ajutorul doamnei profesor Iuliana Mitrache, avand ca melodie”Ai Se Eu Te Pego” – Michele Telo. Sala a ovationat prestatia aplaudandu-i indelung pe protagonisti.
Incununarea efortului depus la invatatura pe tot parcursul anului s-a regasit in multitudinea de premii castigate in urma participarii la diverse concursuri. In cadrul Serbarii de premiere au fost date diplome de “Bobocel”, dar si diplome de “Excelenta” pentru toti cei care au obtinut calificativul “FB” la toate disciplinele scolare.
Felicitari tuturor pentru absolvirea primului an de scoala si va doresc sa fiti mereu mai buni, cel putin egali cu voi insiva!

Sa deschidem cu drag albumul foto!

Anunțuri

10 gânduri despre &8222;Serbarea Abecedarului&8221;

  1. Iulia Stanuca zice:

    Ati avut o „generatie de aur”. Ei sunt „generatia de diplomati”! Cate diplome pe o singura scena…. Si cate mai erau pe jos! Iar ei… frumosi si fericiti!

  2. Mihaela Benim zice:

    Minunat! Serbarea ne-a lasat fara cuvinte. Cred ca noi, cei din public, am fost mult mai emotionati decat „diplomatii” de pe scena. Multumim pentru momentele de neuitat dar si pentru amintirile imprimate si daruite la sfarsitul serbarii.

  3. Ca fost dascal, retraiesc cu emotie momentele importante din viata scolii.Felicitari pentru conceperea sarbatorii si realizarea ei .Cat despre tehnica moderna, ce sa mai spun?Pot vedea si eu din Atena foto de la voi.Ma bucur ca te-am gasit, o sa te mai ….vizitez.

    • Bine ati venit pe la noi! Aprecierile din partea unui dascal sunt cu atat mai valoroase cu cat a trait experienta unor astfel de momente si cunoaste implicarea ce este daruita pentru copii. Va multumesc mult si va mai asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s