Tabara de la Targu Neamt – august 2012


Ce poate fi mai mult asteptat de elevi decat vacanta de vara! Departe de scoala, de programul zilnic, iar in plus vacanta aduce plimbari, excursii, sederi la bunici etc. Pentru micutii mei, am organizat o tabara de 6 zile la Agapia – Targu Neamt, pentru a ne petrece o parte din timp descoperind frumusetile plaiurilor noastre, dar si sa ne putem distra impreuna.
Cei mai mici excursionisti, dar cei mai adorabili, au fost: Maria Benim, Alexia Magiru, Ana Radulescu, Cristian Radu, Matei Stanuca, Radu Turneanu. Alaturi de noi a fost si dna Monica, mama lui Radu Turneanu, care ne-a demonstrat ca o mamica poate fi in acelasi timp grijulie, dar si “de gasca”! Grupul a fost mult mai numeros, deoarece ne-au insotit si elevii de la clasa a V-a A (prof. Domnica Boboc), dar si de “fostii” mei elevi de la clasa a VI-a A, coordonati de doamna lor diriginta prof. Carmen Florea.
Traseul a fost generos, deoarece am vizitat obiective importante: Mausoleul de la Marasesti, Biserica Trei Ierarhi (Iasi), Parcul Copou – Teiul lui M. Eminescu (Iasi), Bojdeuca Ion Creanga, Muzeul M. Sadoveanu, Cetatea Sucevei, Casa memoriala Ciprian Porumbescu, Manastirea Humorului, Varatec, Agapia, Manastirea Voronet, Cetatea Neamtului, Casa memorial – Veronica Micle, Parcul National Neamt, Castelul Cnejilor, Casa memoriala – Ion Creanga si Parcul tematic cu scene din povestile lui Ion Creanga, Cheile Bicazului si Lacul Rosu.
Cele mai asteptate momente erau serile, deoarece distractia a atins cote maxime; a fost seara “talentelor”( cu abilitati de dans, de cantat, de facut magie, de improvizat scenete, cu scheme de karate etc), seara “traznita” (copiii s-au imbracat cat mai ingenios cu lucruri din bagaje), seara de Miss si Mister ( castigatori fiind Eliza Dorlea – a VI-a A si Matei Stanuca – a II-a D…bravo lor!), iar in ultima seara am cantat la focul de tabara.
Am avea multe sa va povestim, de la faptul ca doua fetite au fost sarbatorite cu tort ( Maria Benim – onomastica si Eliza Dorlea – zi de nastere), pana la faptul ca ne-am luptat cu aranjatul lucrurilor in camere si gestionarea banilor, cu placerea de a picta pe pietre si pana la joaca cu animalele de la pensiune…
Cazarea a fost foarte buna la Pensiunea Eden,iar mancarea proaspata si indestulatoare.
Ne-am propus ca anul urmator sa nu ratam o asa experienta si ne dorim ca din clasa noastra sa avem mai multi temerari!

Va invit sa deschideti cutia cu amintiri…foto!

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Tabara de la Targu Neamt – august 2012&8221;

  1. Mihaela Benim zice:

    O adevarata aventura! Cred ca atat pentru cei mici, dar si pentru Dvs. alaturi de ei. Maria deja m-a intrebat cand mai merge cu Doamna in tabara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s