Succes in noul an scolar 2012 – 2013!


Suna clopotelul! Incepe scoala! Se aduna copii, parinti, bunici, cadre didactice si toti se gandesc la speranta, dar nu numai…In aceste vremuri traim un perpetuum mobile al unui sistem de invatamant care nu mai are gravitatie, care este intr-o permanenta schimbare de viziune, un sistem ratacit in mrejele unor ideologii care par sa urmeze doar interese antagonice si nicidecum sa aiba in centrul sau COPILUL!

Acum, la inceput de nou an scolar mi-as dori sa incercam sa ne regasim  acea constiinta a omului care sfinteste locul, sa ne intoarcem fiecare la identitatea proprie si, redescoperind-o, sa credem in valorile morale ale invaţamantului romanesc, in rosturile invaţaturii pe care, de la Spiru Haret incoace, le tot invocam in spiritul unei traditii sanatoase.

Sa ne reluam cu responsabilitate rolul de elev, rolul de parinte, rolul de profesor si sa reaprindem speranta, sa credem aşadar în inceputurile anotimpului  invataturii, al sansei noastre de a izbandi, al bucuriei secrete pe care o picură fiecare victorie a ratiunii asupra haosului.Intelegand sa imi asum toate aceste deziderate impreuna cu dumneavoastra, va urez sa aveţi parte de multe bucurii şi impliniri in noul an şcolar 2012-2013!

Dragii mei elevi delfinasi, pentru voi, bratele mele vor fi mereu deschise pentru a va cuprinde in magia cunoasterii si astfel sa putem pasi impreuna in mirifica lume a invataturii! Va urez un an scolar cu multe impliniri, iar fiecare zi sa va ofere increderea ca puteti fi mai buni decat voi insiva!

Sa ne amintim de unde am pornit, sa ne amintim de cele mai emotionante clipe din viata unui scolar: prima zi din clasa I, chiar..aici!

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Succes in noul an scolar 2012 – 2013!&8221;

  1. Cornelia Paraschiv zice:

    Prima zi de scoala are o incarcatura emotionala unica si ne bucuram de fiecare data sa retraim momentele cand delfinasii nostri paseau in lumea miraculoasa a cunoasterii. Intr-adevar, sistemul de invatamant nu-i ghideaza prea mult in acest sens, dar devenind noi mai responsabili cu sprijinul dvs., vom reusi ne implinim cu totii visul de a fi mai buni. Va dorim un an scolar cu multe surprize frumoase din partea copiilor, bucurii si impliniri! Cu pretuire, Cornelia Paraschiv

  2. Iulia Stanuca zice:

    Va dorim si Dvs. un an scolar asa cum vi-l doriti!
    Succes lui Matei E. la acest nou inceput! Ii doresc din suflet sa aiba parte, in continuare, de oameni asemeni Dvs.!
    Imbratisari calde!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s