ZIUA EDUCATIEI NONFORMALE – ZEN


In septembrie nonformalul iese in strada!
Sau vine in scoala, in firma sau la muzeu … sau in oricare alt loc pe care ti-l imaginezi educativ!

28 – 29 septembrie 2012, doua zile ca oricare altele sau…O ZI CAT DOUA in care va propunem sa promovam impreuna educatia nonformala!…. La ZIUA EDUCATIEI NONFORMALE…..iar anul acesta, la cea de a doua editie, avem o situatie speciala – cea mai lunga zi a anului, care va dura 36 de ore.

De ce acest eveniment?
Pentru ca stim cu totii ca educatia nonformala este o componenta esentiala a educatiei pe tot parcursul vietii si suntem constienti de valentele educative ale muncii noastre, pentru ca vrem sa promovam beneficiile si valorile educationale, pentru ca vrem sa promovam idéea ca oricine poate sa invete oricand si oriunde!

Eveniment finantat de Comisia Europeana prin Programul Invatare pe toata Durata Vietii in cadrul proiectului N.O.N.F.O.R.M.A.L. Proiectul N.O.N.F.O.R.M.A.L. este implementat de catre Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile impreuna cu partenerii sai Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale si Institutul de Stiinte ale Educatiei.

Pentru alte amanunte cititi mesajul de promovare.

CE VOM FACE NOI? Elevii clasei a II -a D vor invita colegii din Scoala gimnaziala nr. 149 sa participe in ziua de vineri, 28.09.2012, la o activitate nonformala: TARGUL JUCARIILOR. Cu scopul educatiei antreprenoriale, cu mic cu mare isi vor aduce propriile jucarii pe care le vor vinde sau vor face schimb. Fiecare clasa va hotari cum vor fi administrate fondurile obtinute in urma acestei activitati. (Daca aveti si alte propuneri, le asteptam cu interes).

Copii, haideti sa dam din nou viata jucariilor voastre! Invatati sa va castigati in mod cinstit banii si invatati sa ii folositi inteligent! (de exemplu cumparandu-va cartile preferate)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s