Limba romana – „Pinocchio” dupa Carlo Collodi


Dragii mei!

Deja calatorim in lumea minunata a literaturii, iar saptamana aceasta am studiat o parte din aventurile lui Pinocchio descrise de Carlo Collodi. Stiu ca v-au impresionat materialele pe care le-am avut la ore, asa ca va invit sa le vizualizati si aici si, de ce nu,  sa rezolvati din nou exercitiile propuse. Multumesc colegilor care au realizat materialul si l-au prezentat pe „www.didactic.ro”.

„Pinocchio” – povestirea pe scurt

„Pinocchio” – metode interactive de lucru

Sper ca interesul vostru spre lectura sa se fi deschis, astfel incat sa cititi si alte aventuri ale acestui personaj, parcurgand volumul complet. Lectura placuta!

Va adresez si o provocare: realizati creatii (desen,pictura,colaj, fise de lectura) ce prezinta impresiile voastre sau momente din acest roman si pe cele mai deosebite le voi publica aici ( sa mi le trimiteti scanate)! Va doresc inspiratie!

4 thoughts on “Limba romana – „Pinocchio” dupa Carlo Collodi

  1. Am vizionat Pinocchio – povestirea pe scurt , postata de dv. am si citit-o tot -odata . Este foarte atragatoare prin prezentare, iar aventurile personajului principal m-au facut sa lecturez intreaga carte.[ primita astazi la Ziua Ed. Nonformale- din scoala ] Multumim pentru provocarea de a realiza creatii pe tema acestui roman, si sper sa va trimitem cat mai multi din lucrarile noastre !!! Cu drag David

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s