Limba romana – „Pinocchio” dupa Carlo Collodi


Dragii mei!

Deja calatorim in lumea minunata a literaturii, iar saptamana aceasta am studiat o parte din aventurile lui Pinocchio descrise de Carlo Collodi. Stiu ca v-au impresionat materialele pe care le-am avut la ore, asa ca va invit sa le vizualizati si aici si, de ce nu,  sa rezolvati din nou exercitiile propuse. Multumesc colegilor care au realizat materialul si l-au prezentat pe „www.didactic.ro”.

„Pinocchio” – povestirea pe scurt

„Pinocchio” – metode interactive de lucru

Sper ca interesul vostru spre lectura sa se fi deschis, astfel incat sa cititi si alte aventuri ale acestui personaj, parcurgand volumul complet. Lectura placuta!

Va adresez si o provocare: realizati creatii (desen,pictura,colaj, fise de lectura) ce prezinta impresiile voastre sau momente din acest roman si pe cele mai deosebite le voi publica aici ( sa mi le trimiteti scanate)! Va doresc inspiratie!

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Limba romana – „Pinocchio” dupa Carlo Collodi&8221;

  1. Am vizionat Pinocchio – povestirea pe scurt , postata de dv. am si citit-o tot -odata . Este foarte atragatoare prin prezentare, iar aventurile personajului principal m-au facut sa lecturez intreaga carte.[ primita astazi la Ziua Ed. Nonformale- din scoala ] Multumim pentru provocarea de a realiza creatii pe tema acestui roman, si sper sa va trimitem cat mai multi din lucrarile noastre !!! Cu drag David

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s