Pinocchio – „Curriculum vitae”


„Scurt istoric care a stat la baza realizarii creatiei: Povestirea „Pinocchio” face parte dintre povestile preferate ale lui Cristian. Saptamana trecuta a imprumutat cartea de la biblioteca scolii si a-nceput s-o citeasca, desi cunostea povestea inca de mic, de cand i-o citeam seara, la culcare. Ideea materialului i-am furnizat-o eu si, impreuna, am transpus-o in practica. Mesajul povestirii a fost sesizat de catre Cristian, astfel incat si-a dorit sa figureze printre ideile materialului. Vi-l daruim cu drag si speram sa va placa!

Cu cele mai bune ganduri,

Gabriela si Cristian Covalciuc”

Inedit pentru Pinocchio! Primul Curriculum vitae prezentat prin ochii unui copil! Si uite asa…faptele ne reprezinta!

Material Pinocchio

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;Pinocchio – „Curriculum vitae”&8221;

 1. Paul Paraschiv zice:

  Felicitari pentru descrierea ingenioasa si originala a lui Pinocchio sub forma unui CV! Cred ca datorita CV-ului realizat de tine cu atata intelepciune, doamna invatatoare l-ar recruta pe Pinocchio sa fie colegul nostru. cu drag, Paul

 2. Gabriela Covalciuc zice:

  Multumesc, Paul si te-asteptam sa ni te alaturi! Sustin ideea de a-l coopta pe Pinocchio printre colegii nostri:)) Cu mare drag, Cristi!

 3. Iulia Stanuca zice:

  Din neatentie te-am felicitat si pe tine pe pagina lui David! Nu puteam ramane dator, astfel incat remediez acum greseala si te felicit din inima pentru ideea originala pe care ai expus-o aici!
  Am promis ca ma voi alatura si eu, sper cat de curand…

 4. Gabriela Covalciuc zice:

  Matei, stai linistit, n-a fost nicio greseala! Aici nu este o competitie, in adevaratul sens al cuvantului, ci o placuta activitate extrascolara, initiata, cu multa dibacie, de catre doamna noastra:) Te asteptam sa intri in acest joc, alaturi de ceilalti colegi ai nostri. Vei gasi culoare, imaginatie, prieteni si aplauze:) Multumesc din suflet pentru gandurile tale bune! Cu drag, Cristian!

  • Iulia Stanuca zice:

   Iata ce inseamna lipsa unor ghilimele…. Nu o consider o competitie, dar voiam sa te felicit si pe tine pentru ca meriti cu adevarat! Cu admiratie, Matei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s