Concurs – „Lumea magica a cosmosului”


In data de 05.10.2012, a avut loc concursul „Lumea magica a cosmosului”, organizat de consiliul elevilor din Scoala nr. 149. Copiii clasei a II-a D, incantati de tema propusa, au prezentat desene, colaje si picturi dovedind maiestrie si imaginatie. Au participat: Covalciuc Cristian, Turneanu Radu, Postolea Daria, Voinea Georgiana, Benim Maria, Nedelea Ioana, Neaga Anamaria, Stanuca Matei, Paraschiv Paul, Cioroianu Matei si Tarnea Ianis.

    Maria Benim a realizat doua colaje care au fost apreciate prin bogatia de informatii si prin     meticulozitatea aranjarii elementelor esentiale.

Lucrarea Ioanei Nedelea a adus o nota de patriotism, imaginandu-si un cosmonaut roman care descopera o noua planeta. Fie ca viitorul sa devina realitate!Va anuntam cu mare bucurie si mandrie in suflet ca avem si castigatori din clasa noastra!

Stanuca Matei a obtinut LOCUL I

Neaga Anamaria a obtinut LOCUL al III – lea

Lucrarile lor au fost apreciate atat pentru subiectul ales, dar si pentru tehnica de lucru folosita. Ii felicit pe amandoi si sper ca lumea imaginata de ei sa poata cuprinde vreodata si destinul acestor copii care dau sens viitorului!

 

Pe masura ce voi intra in posesia celorlalte lucrari le voi posta cu drag!

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Concurs – „Lumea magica a cosmosului”&8221;

    • Iulia Stanuca zice:

      Toti au fost premianti, caci lucrarile celor din clasa noastra au fost foarte frumoase, dupa cum povesteste Matei. Felicitari tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s