Proiectul „Green Bee”


Avem nazuinte, avem dorinte si incercam sa ne proiectam destinul. De multe ori ramane doar calea, doar drumul pe care dorim sa-l parcurgem pana a ajunge in varf si uneori ne oprim la stadiul acesta. Pentru copii, insa, orice vis poate deveni realitate pentru ca fantezia lor este traita nemasurat pentru intelegerea unui adult.

Delfinasii clasei a II-a D au participat in cadrul Proiectului „Green Bee”, la o incursiune in spatiul cosmic, calatorind in timp alaturi de Capitanul Raxo si Secundul Noni One. Cum adultii nu au avut acces la naveta spatiala, nu va pot povesti despre ceea ce au gasit copiii in calatoria lor, asa ca am cerut ajutorul participantilor.

Micul astronaut, Matei Stanuca a fost impresionat de misiunea pe care a avut-o de indeplinit, iar mama lui ne trimite acest mesaj: „Pentru ca <<aveti atata incredere in ce va va povesti Matei>>, am reusit sa-l conving sa spuna ce s-a intamplat acolo. Dar pentru ca a inteles ca daca nareaza mult trebuie sa si scrie mult, a redus povestirea la minim. Aceasta lucrare ii apartine in intregime! Doar la final l-am intrebat care era mesajul si a scris el ce a inteles”.

Aflam de la Matei in ce a constat actiunea, citind aici…Naveta spatiala

La aceasta activitate au participat si fratii si surorile mai mari, asa ca echipajul a fost impartit in doua grupe. In timp ce ii asteptam pe unii dintre ei, ceilalti au luat cu asalt Parcul Tineretului. Va invit sa vizionati albumul foto (oferit de domnul Dragostin Zinel)

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;Proiectul „Green Bee”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s