Maria – centura portocalie la karate


Maria face karate de la gradinita din toamna anului 2010. A fost atat de incantata de aceasta disciplina si s-a descurcat destul de bine intr-un interval foarte scurt, incat atunci cand Sensei a intrebat-o daca vrea sa faca cursuri de karate si suplimentar a raspuns imediat un „DA” hotarat. Si de atunci nu s-a mai razgandit. Participa in mod frecvent la concursurile desfasurate atat in Bucuresti cat si in alte zone ale tarii (Corbeanca, Ramnicu Valcea, Izvorani). De doua ori pe an sustine examene de centura.
Duminica 14.10.2012 a participat la Campionatul National de Karate Shito Ryu – proba de Kata, care s-a desfasurat la Izvorani, unde a obtinut locul I.
Vineri 19.10.2012 a sustinut al patrulea examen de centura, unde a obtinut centura portocalie.

In activitatea ei este indrumata de:
1. Sensei Iancu Daniel – centura neagra 1 dan Shito-Ryu, antrenor la CS Amical Karate Bucuresti, club la care Maria este inscrisa si la care se antreneaza in mod frecvent (de cca 3 ori pe saptamana)
2. Sensei Iancu Traian – centura neagra 3 dan Shito-Ryu, antrenor CS Dinamo, club la care Maria frecventeaza cursurile o data pe saptamana.
Am indraznit sa-i mentionez aici, pe acesti oameni minunati, implicati trup si suflet in indrumarea copiilor, pentru ca fara ei Maria nu ar fi avut cum sa obtina aceste rezultate.” , ne spune doamna Benim, mama Mariei.

Te felicitam, Maria, ne mandrim cu tine si invitam vizitatorii sa urmareasca albumul foto!

Anunțuri

9 gânduri despre &8222;Maria – centura portocalie la karate&8221;

  1. Paul Paraschiv zice:

    Ne bucuram foarte mult pentru tine, Maria! Atata putere, ambitie si energie intr-o faptura atat de delicata si sensibila… Esti un exemplu pentru noi toti! La cat mai multe medalii! Cu drag, Paul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s