Pagina de psihologie – György GÁSPÁR


Va invit sa faceti cunostinta cu cel in opinia caruia „problemele nu sunt produsul unei singure persoane sau ale unui singur nivel de functionare, ci mai degraba sunt manifestari tipice ale mai multor nivele sau dimensiuni de functionare.”
Psih. clinician, psihoterapeut György GÁSPÁR – licentiat in psihologie la Universitatea “Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, detine formare de lunga durata in Hipnoterapia Ericksoniana, Terapia de Familie si Psihoterapia Integrativa, a finalizat diferite cursuri de specializare in intervenţii cognitiv-comportamentale. Membru al Colegiului Psihologilor din România si al Asociatiei Psihologilor din România.

Va propun sa lecturati articolele din blogul „Pagina de psihologie”, atat ca interes pentru Familie & Parenting, dar si cu privire la Cuplu si Self – help.

Cum putem „imblanzi” anxietatea scolara a copilului?

Sanatatea mintala a copilului

Copilului meu ii este frica de scoala

Ca parinte,nu esti singurul care se confrunta cu momente dificile!

Despre ingrijorarile parintilor cu privire la utilizarea recompenselor

Validare = empatie + compasiune ( la recomandarea doamnei Iulia Stanuca)

„Meseria de parinte” se poate incadra conceptului de „invatare pe tot parcursul vietii”, astfel ca gestionarea resurselor unei familii si strategiile educative folosite definesc dezvoltarea unui copil. Va invit sa propuneti teme sau sugestii de abordare privind aceste aspecte, avand in vedere ca domnul psiholog Gaspar Gyorgy, ne va face deosebita onoare de a participa la sedinta cu parintii din data de 13 noiembrie 2012 pentru a prezenta simbioza dintre problemele familiale si consecintele asupra copilului.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Pagina de psihologie – György GÁSPÁR&8221;

  1. Iulia Stanuca zice:

    Este o idee interesanta si utila in acelasi timp. Uneori ne confruntam cu probleme pe care nu vrem sau nu stim sa le recunoastem. Prezenta domnului Gyorgy Gaspar in „familia” noastra poate fi o oportunitate de a descoperi si dezbate probleme care ne pot imbunatati modul de a privi anumite aspecte ale vietii noastre (in special relatiile parinte-copil).
    Tema care mi-a trezit un interes deosebit este „Validare= empatie+ compasiune”, dar cred ca interesant de stiut este si ce sa alegem pentru educatia copilului nostru: reguli sau valori de viata?

  2. Cornelia Paraschiv zice:

    Am trait o sedinta de parinti inedita, in care ne-am redescoperit cu ajutorul domnului psiholog. Emotii bine stapanite, trairi si ganduri bine ascunse au iesit la suprafata si ne-au pus pe ganduri… Ne-au fost de real folos exemplele concrete pe care ni le-a prezentat domnul psiholog si am gasit raspuns la unele intrebari care ne framantau. Multumim pentru toate initiativele care au facilitat legatura dintre noi, parintii si care ne ajuta sa-i intelegem si mai bine pe copiii nostri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s