Salata de fructe


Cate arome ne-au gadilat simturile…cate culori ne-au inveselit privirea…cate gusturi ne-au rasfatat papilele gustative! Va vine sa credeti ca este descrierea unei ore de cunoasterea mediului?!

Ei bine, marti 13.11.2012, ne-am delectat cu o activitate didactica interactiva. Subiectul lectiei a fost „Livada”, iar elevii au adus roadele anotimpului parfumat. Avand astfel la indemana materialul didactic in forma cruda, copiii au fost inspirati conversand cu entuziasm despre pomii fructiferi, parti componente, conditii de dezvoltare, dar mai ales despre fructe, analizandu-le indeaproape.

Momentul cel mai „gustat” a fost prepararea salatelor de fructe. De la stangacia cu care au taiat merele pana la placerea ornarii cu frisca, pot descrie ca fiind un prilej de bucurie pentru lucrul in echipa.

Cand o lectie este pregatita pentru sufletele copiilor, primesti cele mai bune rezultate: placerea lor de a invata, bucuria de a veni la scoala, indemnati de un mediu cooperant care le stimuleaza creativitatea.

Va invit sa vizionati albumul foto

Anunțuri

7 gânduri despre &8222;Salata de fructe&8221;

  1. Iulia Stanuca zice:

    Se vede pe fetele lor bucuria si incantarea! Dupa cum a sesizat din imagini o colega de serviciu: „sunt foarte relaxati copiii astia la scoala!”
    Multumim pentru implicare si creativitate, nemaipomenita Doamna!

    Am o singura plangere de facut: puteati sa ne opriti si noua, desi noi am avut „cireasa de pe tort”in acea zi: domnul Gyorgy Gaspar!

  2. Cornelia Paraschiv zice:

    Poate copiii nostri vor prefera de acum inainte fructele in locul ciocolatei! Pe langa febra pregatirilor, bucuria de a fi impreuna si a iesi ceva deosebit din manutele lor,ora in sine a avut un rol educativ. Multumim din nou!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s