Târgul de iarnă


IMG_0039Târgul de iarnă (13.12.2012) organizat în şcoala noastră nu este la prima ediţie, dar de fiecare dată ne surprinde atât prin lucrurile mărunte, dar fermecătoare făcute cu delicateţea şi candoarea copiilor, cât şi prin atmosfera de voioşie cu care se îmbracă holurile şcolii. Delfinaşii mei şi-au vândut felicitările şi decoraţiunile de iarnă, cu o energie debordantă, învăţând de pe acum că publicitatea îşi are rolul său. Părinţii au primit cu mare deschidere „implorările” copiilor şi au cumpărat podoabele de iarnă, umplând astfel contul clasei. Am numărat împreună bănuţii şi zâmbetul nostru s-a transformat în bucurie, gândindu-ne că munca aduce satisfacţii.

Mărturii de la evenimentul cu pricina…aici!

rise-of-the-guardians-789158lÎn urma votului clasei s-a hotărât ca fondurile sa fie utilizate în ton cu voia buna, care a însoţit evenimentul, aşa că cea mai bună propunere a fost vizionarea unui film la cinema Hoollywood Multiplex ( 21.12.2012): „CINCI EROI DE LEGENDĂ este aventura spectaculoasă care spune povestea unor eroi cu aptitudini ieşite din comun. Când lumea e ameninţată de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi trebuie să-şi unească forţele pentru prima dată ca să protejeze speranţele, credinţa şi imaginaţia copiilor din toată lumea.

Proiectul „Rise of the Guardians” este bazat pe cărţile pentru copii „The Guardians of Childhood”, încă nepublicate, ale scriitorului William Joyce. Personajele principale sunt celebre în lumea copilăriei: North (Moş Crăciun), Bunnymund (Iepuraşul de Paşti), Sandy (Omul de Nisip), Pitch, the Boogieman (Omul Negru, Bau-Bau), Tooth (Zâna Măseluţă).”

Mulţumim susţinătorilor noştri fideli, părinţilor delfinaşilor, şi îi asigurăm că ne-am simţit minunat! Poate la următorul eveniment gândim şi pentru dumnealor o vizionare pe măsura abilităţilor dobândite după ajutorul dat la atâtea ediţii de târguri!

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Târgul de iarnă&8221;

 1. Iulia Stanuca zice:

  Va multumim mult pentru implicarea atat de plina de daruire in viata copiilor nostri!
  Ca martor al acestor evenimente, pot confirma bucuria si entuziasmul cu care au fost intampinate cele doua evenimente.
  Sunt convinsa ca si noul an va avea astfel de momente si le asteptam cu drag!

 2. Cornelia Paraschiv zice:

  Pe tot parcursul anului 2012 am trait datorita evenimentelor initiate de dvs. momente de magie, emotie, bucurie, implinire sufleteasca. Copiii nostri au crescut si au devenit mai sclipitori si mai intelepti alaturi de dvs. prin participarea la o multitudine de proiecte, activitati si evenimente educationale. Va multumim pentru implicare, daruire si generozitate si va dorim un nou an la fel de bogat in realizari si satisfactii! Cu pretuire, Cornelia Paraschiv

 3. Dupa fiecare activitate simt cum cei mici s-au distrat, dar in acelasi timp au castigat deprinderi de relationare in grup si mai ales de invatare continua.
  Pentru acest targ, le multumesc doamnelor Iuliana Stanuca si Gabrielei Magiru pentru pozele realizate, dar si celorlalti parinti pentru participare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s