Proiectul „Dezvoltarea COMPEteNţelor personalului Didactic şi didactic auxiliar de conducere din sistemul de învaţământ preUniversitar – COMPENDIU”


735205_10151292647588025_571855444_nÎn perioada 19 noiembrie 2012 – 17 ianuarie 2013 am participat la acest Proiect POSDRU, care promovează aplicarea de metode activ-participative în învăţământul preuniversitar, atât la nivelul educaţional, cât şi la nivelul managerial din domeniu şi care are drept obiectiv îmbunătăţirea managementului şi a calităţii programelor de formare continuă.

Proiectul Compendiu – ID 63650 şi-a propus, încă din faza de elaborare a cererii de finanţare, să fie un proiect inovativ, diferit de celelalte din aceeaşi categorie, să aducă în sistemul de educaţie românesc o mică infuzie de metode şi instrumente moderne, din domeniul TIC, pentru facilitarea accesului la educaţie şi pentru demonstrarea că învăţământul online (sau la distanţă) este cel puţin de aceeaşi calitate ca şi cel tradiţional. Managementul acestui proiect este asigurat de o echipă de management şi implementare de peste 40 membrii, angajaţi ai Concept Electronics SRL şi ai Casei Corpului Didactic Braşov.”

Joi, 17.01.2013, am susţinut evaluarea, care a constat în realizarea unui portofoliu pe baza unor teme date, precum şi susţinerea unui proiect ce se încadra opţionalului „Managementul de proiect”. Activitatea pe platforma e-learning a condus la o evaluare continuă, realizată la distanţă. Finalizarea a fost pozitivă şi trebuie să-i mulţumesc formatorului, Profesor Doctor, Gabriela Dirloman, care a condus cursurile într-o manieră flexibilă şi activă.

 Utilizarea platformei-manual cursant-draft

ghid utilizare portal

Didactica bazata pe evidente-manual cursant_v1

activitati portofoliu modul II-1

activitati portofoliu modul II-2

activitati portofoliu- evaluare finala- module 1_2_3

portofoliu de evaluare finala

„Învăţarea pe tot parcursul vieţii” mă are adept, deoarece îmbrăţişez ideea dezvoltării orizontului personal, dar şi pentru că reprezintă un proces prin care pot fi în pas cu schimbările sau evoluţiile care apar într-un ritm alert în societatea noastră. Consideraţi actual şi necesar acest dicton?!

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Proiectul „Dezvoltarea COMPEteNţelor personalului Didactic şi didactic auxiliar de conducere din sistemul de învaţământ preUniversitar – COMPENDIU”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s