În vacanţa de iarnă


DSC_0413 (Medium)„Buna ziua,

Vacanta de iarna a Patriciei a fost minunata. Impreuna cu familia a asteptat cu nerabdare sarbatorile de iarna si in special pe Mos Craciun. Mosul a fost generos si, desi a ajuns aproape de ziua la ea acasa, i-a adus exact cadoul pe care si l-a dorit. In semn de recunostinta Paty si-a continuat vacanta impartindu-si timpul intre temele suplimentare si joaca, declarand chiar ca asteapta cu nerabdare inceperea scolii si reintalnirea cu colegii si cu doamna invatatoare.

Cu drag, Paty & mama”

P1230260„Buna ziua,

In vacanta de iarna Ianis s-a bucurat de timpul liber pe care l-a avut la dispozitie. A impodobit bradul si a decorat intreaga casa cu tot felul de ornamente specifice sarbatorilor de iarna. Impresionat probabil de stradania lui, Mos Craciun nu s-a lasat asteptat prea mult. Vacanta a trecut repede. Vizitele la bunici si mersul in parc au facut zilele de iarna mai placute. In ultima saptamana ne-am reamintit de scoala, am citit si ne-am bucurat de zapada care s-a asternut ca in povesti.

Cu drag, Ianis & mama”

Aşa cum sunteţi la şcoală o echipă, aşa v-aţi prezentat şi acum poveştile. Se pare că aţi fost copii cuminţi şi de aceea a venit Moşul pe la voi. Citesc cu drag rândurile  şi sper să fiţi la fel de inspiraţi şi în celelalte vacanţe!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s