Necuvântătoarele cuvântă copiilor!


Într-o bucurie netulburată, într-o sălbăticie neîntinată sau adesea pe lângă om, vietăţile fac parte din existenţa noastră. Astăzi le dau copiilor privilegiul de a cuvânta cu ele, cum doar ei ştiu să comunice!

Micuţii mei delfinaşi, vă aştern drumul spre lumea în care vă regăsiţi prietenii pe care îi priviţi cu atâta curiozitate şi pe care i-aţi dori mereu în joaca şi în dezmierdările voastre. Urmăriţi materialele ataşate, documentaţi-vă, rezolvaţi fişele şi vă recomand să încheiaţi cu un PORTOFOLIU, care va fi evaluat la orele noastre de cunoaşterea mediului.

Animale_domestice_din_tara_noastra

Alcatuirea._unui_animal

Animale_domestice

Animale_salbatice

Plante si animale pe cale de disparitie

Animalele evaluare

Animale din alte zone-fisa

Animale- test sumativ

Curiozitati animale

Evaluare._animale

Sursa: www.didactic.ro

Nita catel cioci_1Bucheţelul de frăţiori pe care l-am udat în generaţia trecută, Claudia, dar şi în generaţia actuală, Călin, au pregătit deja un material despre flebeţea lor!

Cioci este cainele nostru favorit de la bunicii care locuiesc la Govora. El are blana pufoasa, alba, cu cateva pete maronii si negre.
Ochii lui negri, ca niste carbuni, stralucesc de bucurie cand ne zareste. El ne intampina fericit, sarind pe noi si muscandu-ne in joaca.
Urechile lui ciulite asculta fiecare pas facut de noi, iar codita lui neastamparata se misca de colo-colo cand ne simte prezenta.
El ne insoteste in toate plimbarile pe care le facem prin padure, e tot timpul cu noi, vrea sa ne jucam cat e ziua de lunga, fara sa oboseasca.
Ne iubim foarte mult cainele!

Calin si Claudia”

calin si claudia

Vă prezint oferta lunii februarie: doar în această perioadă animalul vostru de companie poate beneficia de răsfățul unei imagini publice, aici, pe blog: puteți să trimiteți un material (pe email-ul meu), care să-l promoveze, iar noi o să-l răsplătim cu voturi și comentarii! Aduceți-vă animăluțele aici, în căsuța noastră cu pereți transparenți, unde orice vizită este primită cu parfum de mulțumiri!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s