Ma simt onorata de prezentarea facuta,draga Geanina! Acum inteleg prin propriile trairi ce inseamna sa primesti o…”diploma”, asa cum o asteapta mereu cei mici…eu am primit una a cuvantului si ma simt implinita!

Clasa mea virtuala s-a vrut a fi un loc in care sa te simti bine la scoala si, de ce nu, sa combata mitul ca invatamantul romanesc este degradat in toate structurile sale.

Consider ca daruirea si iubirea pentru copii este suflarea existentei noastre si as vrea sa transmit optimista concluzie: „Se poate!”

Am descoperit o lume a „blogurilor vii”, care emana esente de timp inflorit, culori de cuvinte inaripate si seva de trairi!
Multumesc tuturor vizitatorilor si va doresc partasi la povestile noastre cu… prezenta, comentariile, sugestiile, gandurile voastre!

Geanina, pentru balsamul rostitelor cuvinte in acest articol, dar si in blogul tau, primeste o punte de sentimente calde si ganduri generoase in multumiri!

Geanina Lisandru - Nu te compromite! Nu te ai decat pe tine.

Dacă e marți…sunt 3 ceasuri bune…printre bloguri, incursiune cu efuziune

O zi de marţi care abundă de mistere, probleme, soluţii, neapărat soluţii, fiindcă sunt 3 ceasuri bune.
Doar astăzi, sperăm, misterul devine cu adevărat o problemă, iar răspunsul, soluţie, doar pe blogul scriitorului Cristian Lisandru. Un mister demn de Casablanca, prelucrat cu măiestrie , un aliaj preţios de cuvinte care ne îndeamnă să descifrăm enigma frazelor coerent aşternute şi împletite cu acordurile celor de la Nightwish pe o pagină virtuală dragă mie. Dacă aţi urmărit de-a lungul timpului scriitura lui Cristian Lisandru, cu siguranţă aţi descoperit poezie şi proză de calitate, indiferent de stilul abordat cu o uşurinţă impresionantă. Este situaţia când accept să mi se spună că sunt subiectivă în privinţa scriitorului menţionat, dar vă asigur că nu este nici pe departe aşa.Scrie aşa cum iubeşte şi iubeşte aşa cum scrie. Mai multe puteţi afla doar…

Vezi articol original 238 de cuvinte mai mult

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;&8221;

 1. @ Buna ziua !
  ……………” Daca e marti…..sunt trei ceasuri bune……”
  iar eu indraznesc a adauga ca sunt nu 3 ci 24 de ceasuri bune
  azi 12 februarie , de ZIUA MEA de NASTERE !!!
  Aliosa.

 2. Iulia Stanuca zice:

  Prin intermediul acestui blog, pe care-l „devorez” cu sufletul, am ajuns sa fac „o incursiune cu efuziune” in lumea creata de dumneavoastra. Si mi-a facut placere…
  Va felicit, doamna Geanina Lisandru!

  Cat despre „ceasul nostru bun”,,,, sper sa bata o vesnicie!

  • Multumesc atat pentru vizita „participativa”, cat si pentru aprecierile datatoare de energie si speranta profesionala! Fie sa aveti impliniri pe masura generozitatii cu care va ridicati profesia la rang de maiestrie! Apreciez blogul dumneavoastra si va voi urmari cu interes, bucurandu-ma de aceasta noua legatura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s