Mărțișoare hand made by Cristi


O avanpremieră pentru evenimentul din data de joi, 28.02.2013 – Târgul Mărțișoarelor: Cristian Covalciuc vă invită într-un stil propriu la standul unde se vor afla comorile lui. Acestea sunt foarte prețioase deoarece la atingerea lor amintesc despre copilăria cu gust de joacă, privirea vă va fi răsfățată de modelele primăvăratice, iar mai presus de toate vă vor aduce noroc, pentru că în ele se află și o părticică de suflet candid și generos!

IMG_0108 IMG_0110 IMG_0112 IMG_0114 IMG_0115 IMG_0119

Cristi îi mulțumește unchiului său, Adi, care are talentul de a fi mereu „tânăr delfinaș”, datorită felului în care susține entuziasmul nepoților săi!

Anunțuri

9 gânduri despre &8222;Mărțișoare hand made by Cristi&8221;

  1. bursucel zice:

    Îmi place orice chestie făcută de un copil… Aici în cameră am ușa decorată cu desene făcute de piciul colegei mele de birou. Mie îmi place ideea de a-l vedea pus pe treabă – lui cred că îi surâde gândul că munca lui e apreciată. 🙂

    • Copiii isi pun sufletelul in tot ceea ce fac (atunci cand nu sunt constransi) si dau sensuri celor mai neinsemnate amanunte. E revigorant sa ai ceva daruit de un micut. Acolo se afla cel mai pur sentiment. Par cuvinte mari, dar copiii se ataseaza mult de ceea ce fac, iar daca au daruit ceva, in mod cert apreciaza acea persoana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s