Târgul Mărțișorului – martie 2012


Sosirea primăverii este celebrată de fiecare într-un mod al simțirii interioare, dar și angrenați în tăvălugul obiceiurilor, pe care ni le dorim păstrate!

De câțiva ani, nu mai știu numărul lor, eu mă surprind alături de copii în această zi a reînvierii coloritului, a verdelui reavăn, a florilor fragede și maiestos mirositoare. E atâta bucurie în zâmbetele sincere ale copiilor, încât mă umplu de primăvară doar privindu-i!

În ajun de Mărțișor, organizăm la școală o Expoziție  cu lucrări realizate de copii, dar și cu sprijinul părinților care își retrăiesc astfel, viața artistică pe care nu și-au valorificat-o (poate) într-un astfel de demers! Și culmea…sunt din ce în ce mai buni! Mărțișoarele sunt cumpărate de vizitatori, de copii, părinți, bunici, prieteni, care știu că este o tradiție ca școala noastră să freamăte de zumzetul celor care vor să câștige bănuți din munca lor.

Satisfacția deplină este atunci când valorificăm finanțele câștigate, ducându-ne la film, la muzeu sau la un loc de joacă. Atunci uităm de micile neplăceri datorate pregătirii evenimentului: cumpărături pentru materiale, o casă/clasă plină de fire, hârtie, flori, fluturi, sclipici etc,  ore modificate ca program, precum și îndeplinirea unor sarcini mai puțin uzitate: mama decupează, tata și copilul lipesc, bunicii completează, iar la școală continuăm cu aceleași îndeletniciri!

Vă invit să pătrundeți în atmosfera evenimentului, prezentându-vă câteva imagini de la Târgul Mărțișorului – martie 2012!

DSCI0011 DSCI0006 DSCI0003 DSCI0002 18 11 10 3 2

Vă lansez tuturor invitația de a participa alături de noi la Expoziția cu vânzare – Mărțișorul 2013 ce va avea loc joi, 28.02.2013 , la ora 7:30, la Școala Gimnazială nr. 149! Vom avea pentru fiecare un simbol al primăverii , dat din dragoste de către copii!

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;Târgul Mărțișorului – martie 2012&8221;

 1. @ Buna ziua !
  As participa cu draga inima de-as fi din Bucuresti !
  Multumesc insa pentru invitatie !
  Le ofer tuturor copiilor din clasa ce cu onoare o educi,
  cate un buchetel virtual de GHIOCEI iar domniei tale inimoasa profesoara,
  toate florile primaverii !
  Cu stima si respect,
  Aliosa.

 2. Buna seara ! Am privit imaginile de la Targul Martisorului de anul trecut si mi-am reamintit cu cata bucurie au prezentat copiii creatiile lor. Au fost fericiti in timpul evenimentului, dar si incantati de banutii stransi la final. Felicitari pentru munca in echipa si pentru evenimentele traite impreuna ! Astept targul de maine, vreau sa-i vad pe vestitorii primaverii la lucru ! Succes !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s