Suflet nedezlipit – 8 Martie


DSC_9033Există în noi: o legătură veșnică, nedezlipită și unică cu mama! Suntem o prelungire a ei și devenim individualitate pe măsură ce participăm la lecția vieții.

Mama cântă fără încetare în sufletul meu despre alinare, fericire și viață. Poate că uneori uit cuvintele, dar îmi amintesc totdeauna melodia!

Dragele mele micuțe domnișoare ( de clasa a II-a, a VI-a, a X-a și nu numai…), mult prea-mi dragi mămici alte tuturor generațiilor, înfloritoare colege, distinse bunicuțe și miraculoase vizitatoare ale unei clase virtuale…vă țin în inflorescența unei urări ce dorește a vă oferi buchețel de feminitate și credința că sunteți o minune a naturii prin sensibilitate, vibrații sufletești, dar și prin puterea cu care vă revărsați în atâtea și atâtea roluri ale vieții cotidiene!

Fie ca tot ceea ce oferiți să vi se întoarcă sub formă de iubire! La mulți ani!

Portret mama pictat Portret mama pictat1    Mamele scoala

Anunțuri

16 gânduri despre &8222;Suflet nedezlipit – 8 Martie&8221;

  1. Cornelia Paraschiv zice:

    Aici cu DVS. in clasa noastra virtuala, simtim emotie, sensibilitate, daruire, generozitate, iubire, tot ce este mai pretios in trecerea noastra prin lume. Datorita DVS. devenim si noi, ca si copiii nostri, mai buni, mai intelepti, mai atenti si mai receptivi la ce se intampla in jurul nostru. Va multumim pentru toate sfaturile pe care ni le impartasiti, pentru apropierea pe care ati reusit s-o creati intre copii prin intermediul experientelor comune traite de ei, pentru deschiderea si daruirea in educarea copiilor nostri. La multi ani!

    • Mesajul dumneavoastra imi reafirma cat de important este ca un parinte sa fie in echipa cu scoala, iar roadele deja le culegem. Ma incanta deschiderea dumneavoastra spre receptarea a tot ceea ce comunic aici si va multumesc cu pretuire!

    • Urarile dumneavoastra se asaza langa celelalte gesturi (like-uri) cu care mi-ati sustinut proiectul acesta al jurnalului clasei! Va sunt recunoscatoare si va pot spune ca vizitez cu mare placere scrierile dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s