Călător în lumea animalelor, Cristian


«Sunt Cristian, un delfinas din clasa a II-a D si, impreuna cu mama mea, am pornit intr-o calatorie imaginara, prin lumea animalelor.Invitatia in inedita drumetie ne-a fost lansata de catre doamna invatatoare, care ne-a recomandat ca tema, la ora de cunoasterea mediului, realizarea unui portofoliu despre viata interesanta a prietenelor noastre, animalele.

Inca de mic facusem cunostinta cu unele dintre aceste minunate vietuitoare, pe cand mergeam in vizita la strabunica mea, la tara. Acolo, am vazut cum sunt hranite pasarile si animalele domestice si cat de folositoare sunt la casa omului. O mare parte dintre animalele salbatice le-am cunoscut la gradina zoologica, unde le-am vizitat de mai multe ori. Chiar daca nu traiau in habitatul lor natural, in salbaticie, animalele pareau ca s-ar fi adaptat si la viata din parcul zoologic. Erau chiar incantate de prezenta vizitatorilor si se bucurau la fiecare intalnire cu oaspetii mai mici, copiii.

Aceste incursiuni m-au ajutat sa-nteleg mai bine lumea necuvantatoarelor, iar informatiile pe care le-am dobandit in timpul realizarii portofoliului mi-au confirmat insemnatatea si influenta animalelor asupra mediului inconjurator. In urma intocmirii acestei lucrari scolare, am ajuns la concluzia ca sta in puterea noastra sa iubim animalele, sa le ingrijim si sa le respectam traiul pe pamant, in semn de pretuire pentru toata contributia pe care ele o aduc la mentinerea echilibrului Planetei noastre.

Cu toata prietenia si afectiunea mea pentru animale, Cristian!»

IMG_0138 IMG_0142 IMG_0146

IMG_0158 IMG_0155 IMG_0148

Implicarea ta, Cristian, în acest proiect, a scos la iveală minunății din lumea animalelor, iar felul în care te-ai documentat și ai prezentat materialul, te recomandă ca pe un veritabil ambasador al tărâmului faunei. Fie ca politica dusă de tine să aducă tuturor mai multă grijă și înțelepciune! Continuă să ne povestești despre interesele tale, pentru că noi suntem fideli ascultători!

Anunțuri

7 gânduri despre &8222;Călător în lumea animalelor, Cristian&8221;

  1. Iulia Stanuca zice:

    Mi s-a parut minunat portofoliul tau,Cristi! Sper ca si pe viitor sa ne prezinti lucrarile tale. Felicitari!

    Cu drag,
    Matei Stanuca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s