Pictorița de sentimente – Alexia Magiru


O cunoașteți pe Alexia Magiru...artista care a impresionat echipa Google, la concursul Doodle for Google. A ajuns în finala celor 15 selectați dintre 10 000 de  participanți din toată țara. A câștigat desenând valori ale României, punând în vârful creionului  cea mai grea misiune: aceea de a reda cu sufletul simboluri care să ne reprezinte, iar ea a făcut mai mult decât atât: ne-a arătat cum se iubește o țară, cum se iubește România: sincer, cu mândrie și cu valoare!

Material 1

Material 2

În inima ei mare încap sentimente nenumărate, iar acum ni l-a redat pe cel mai scump: dragostea de mamă. Participând la concursul Mama, o minune a minunilor, organizat de Școala Spectrum, Alexia a câștigat LOCUL III. Lucrarea ei minunată vorbește despre mama căreia cosițele i se metamorfozează în crenguțe cu flori de primăvară, îndreptate spre soarele care se umple de bucurie. Cine își poate vedea mama un anotimp al renașterii, decât doi ochi de fiică iubitoare și talentată!

Diploma i-a fost înmânată de Doamna Coordonator Proiecte -Mădălina Miu.

Reușitele tale, pictoriță de sentimente, ne fac să fim mândri și-ți dorim ca viața să-ți fie numai culoare și tentă picurată într-un decor de basm!

AlexiaIMG_0001 IMG_0002

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;Pictorița de sentimente – Alexia Magiru&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s