Suflu de candoare


Cu o constantă voie bună, Ioana Nedelea ne reintroduce în atmosfera de vacanță. Doar la simpla enunțare a acestui cuvânt, se reactivează imagini, stări, momente unice ale copilăriei. Ce bine este în vacanță! Am primit din partea mamei câteva gânduri, dar și imagini cu câteva materiale realizate de talentata fetiță:

2013-04-11_15.20.05 2013-04-11_15.21.26

” Acesta este unul din rezultatele activităților din această perioadă. Sper să le apreciați la Expoziția de Paște! În rest, au fost mai mult activități sportive: bicicleta, role, plimbări.

Surprinzător, Ioana vrea sa înceapă școala…..îi este dor de colegi. Lăsând la o parte lecțiile, nimic nu se compară cu distracția de la școala. Deci…..SĂ ÎNCEAPĂ DISTRACȚIA!!!”

*

Despre talentele copiilor v-am mai povestit, dar trăiesc cu aceeași bucurie de fiecare dată când o aptitudine este materializată în înălțimi de gingășie, vibrații artistice. Alexia Magiru înmugurește versul cu harul ei interpretativ și aduce o poartă spre copilăria transpusă în poezie. Sper să vă așezați comod pe un scăunel din sala ei de spectacol și să o aplaudați când vă tresaltă emoția!

„Prințul Miorlau” de Nina Cassian

Felicitări tuturor pentru ceea ce reușiți să ne transmiteți! Sunteți încântarea vieții noastre!

Dragi copilași și părinți, vă reafirm deschiderea mea pentru promovarea materialelor, asigurându-vă încă o dată de bucuria de a împărtăși împreună acest timp al copilăriei pe care cu greu îl mai putem regăsi, iar când o facem apelăm doar la amintiri! Nu vă gândiți la lucruri mărețe, ci la cele mărunte,dar pline de candoarea copiilor. O suflare dintre lumi îmi spunea că aici este un jurnal al vieții noastre și așa îmi doresc  să rămână: un spațiu în care să condensăm picături din zile trăite simplu, dar valoros alături de copii.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Suflu de candoare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s