Florile – fidelități poleite cu sincerități


Dragostea- concept stratificat, dezbătut, trăit, mințit, alintat, adus ca motiv de zboruri săgetate sau de planări euforice. Ne înalță, ne coboară…dar când devine statornicie?! Știu: când se metamorfozează în durere, căci atunci este dureros de sinceră sau când este în extaz, pentru că atunci este divină! Dacă îți vei așeza balerinii vieții pe sârma dintre ele, vei cunoaște echilibrul. Adevărata dragoste va pendula, dar nu va cădea căci ea va privi mereu azurul și va ignora hăul. Până la urmă se va transforma, dar niciodată la fel!

*

Verdict: cea mai sinceră dragoste este aceea a unui copil!

Ei, copiii, aduc cu fețișoarele lor vesele toată cuprinderea inocenței fără a aștepta dovezi. Îți întorc tristețile ca pe niște file, cu degetele lor fine și te îndeamnă să vezi frumusețea vieții, așa cum doar ei știu să o descopere. Îmbrățișările lor nu sunt alterate de gânduri egoiste, iar gesturile de afecțiune sunt transfer de energie pură.

Ce ar putea să rămână după curgerea generațiilor? O veșnică tinerețe marcată în riduri adânci, o veșnică recunoștință ce se va topi pe genele lăsate ale anilor și un suflet –  rețea de vieți inocente. Când dezamăgirile mă usucă încetul cu încetul, când îmi este mai greu, germinez în muguri de flori – fidelități poleite cu sincerități, primind buchetele lor nemuritoare. Doar în brațele copiilor de flori îmi regăsesc interiorul lipit, după ce crăpături de ipocrizii îmi năucesc sinceritatea sentimentelor. Mă las îmbrățișării voastre, copii vlăstari!

IMG_0114 IMG_0119 IMG_0125 IMG_0138 IMG_0112 IMG_0113

IMG_0149 IMG_0143 IMG_0148

Așa a fost începutul, zâmbitor în armură de speranță!

Acum se apropie un alt final! Vă aștept să-mi fiți alături pe 16 iunie 2013, ora 10:10, la Mall Vitan, în sala de cinema, pentru serbarea de premiere a micuților care și-au desăvârșit încă un inel în copacul vieții lor!

Anunțuri

16 gânduri despre &8222;Florile – fidelități poleite cu sincerități&8221;

 1. alina anghelescu zice:

  Cat de repede se scurge si timpul acesta ! Ma uit la fotografiile de mai sus si ….parca au fost ieri !Acceptam cu mare drag invitatia dumneavoastra . Vom veni ,ca de fiecare data , cuprinsi de emotiile unui astfel de eveniment care incheie inca o treapta din scara vietii micutilor nostrii !

  • Inceputul acestui an scolar aproape a coincis cu deschiderea acestui blog. Au mers in tandem, asa ca evenimentele cele mai importante din clasa si-au gasit privitori aici. Timpul a trecut repede, dar ne vom stradui sa-l tinem putin in loc.
   Ne vedem cu drag la serbare!

 2. @ Buna dimineata !
  Doamne, ce frumos ai descris DRAGOSTEA
  inocentei micutilor ce zilnic ne incarca organismul cu energii pozitive atat de necesare intr-o lume a obedientei, fatarniciei si ipocriziei !!!
  In 16 iunie ora 10:10, de as putea, as fi prezent intr-un colt retras la Mall Vitan
  sa particip la SERBAREA de sfarsit de an .
  Dar nu pot caci alte trebuinte obligatorii ma determina
  ca in acea perioada sa fiu la tratament la…..
  ( http://aliosapopovici.wordpress.com/2012/06/12/ )
  despre care voi povesti pe larg cand ma voi reantoarce la dulcea mea casa .
  Voi fi insa alaturi cu gandul si chiar de pe acum urez REUSITA deplina SERBARII de sfarsit de an scolar !
  Cu toata stima,
  Aliosa.

 3. Andreea Bajan zice:

  Nu putem decat sa va multumim pentru profesionalismul si dragostea dumneavoastra pentru copii nostri si sa ne mandrim ca sunteti invatatoarea lor, pe care nu o vor uita niciodata! Un blog care dezvaluie sensibilitatea si finetea unei persoane minunate, care iubeste copii si care pune suflet in tot ceea ce face! Si se vede! Va multumim, Doamna Invatatoare!

  • Welcome, Kaligrafinus!
   I love my children very much. I encourage and I motivate them and the children listen to me and respect me. Why do you think students are unusually close to me? Are your teachers very exacting?

   • of course amazing, I argued that one of the keys to success in learning is the teacher proximity to students, but in a place I was little that could implement this, so consequently student achievement is not in accordance with what the expectations of our government.

    • I do not have expectations from my government, because it does not encourage quality in education. I try to develop myself personally and apply new acquisitions at the class.Thank you very much for your message and I wish you all the best.

  • Copiii mei sunt minunati! Atunci cand imi ofera flori, o fac cu tot sufletul.
   Cele mai calde urari, Claudio!

   I miei figli sono impressionanti! Quando mi dà fiori, farlo con tutto il cuore.
   Cordiali saluti, Claudio!

 4. Iulia Stanuca zice:

  Eu vad in imagini doar flori!
  O minunata Camelie inconjurata de cele mai frumoase flori care daruiesc buchete de sufletele!
  Ce mult mi-as dori sa am asemenea flori la pieptul meu de vaza!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s