Un nou an școlar (2013-2014)


Dragi copii mai mici, mai mari,

Să aveți un an școlar în care învățătura să vă aducă împliniri, caietele să vă fie oglindă de suflet dornic de cunoaștere, carnetul să primească întâlniri cu calificative valoroase, portretele de personalități literare și artistice să vă devină modele, iar tot ceea ce veți învăța să prindă rădăcini pentru a deveni voinici responsabili!

DSCN3132

Dragi părinți,

Fie-vă noul an școlar prilej de o mai bună cunoaștere a copilului, de adâncă relație bazată pe încredere, respect și susținere, fie să găsiți mereu soluții pentru dilatarea timpului ce-l veți petrece alături de copii, iar la Școala părinților, curs ce se desfășoară zilnic, să aveți note mari din partea copiilor, ce vă contorizează prin afectivitatea dăruită! Oferiți dragoste, dar nu fiți hiperprotectivi… fiți autoritari, dar nu agresivi… fiți întelegători, dar nu indiferenți…fiți echilibrați!

Dragi colegi,

Noul an școlar să vă găsească optimiști, așa cum știți să vă primiți menirea, iar sufletul dumneavoastră să vă fie plin de generozitate pentru copii, de respect pentru profesie, de curaj pentru înfruntarea unui sistem mereu în determinări ce vă provoacă personalitatea!

Un nou an școlar cât mai primitor în dăruiri de împliniri!

DSCN3110

Anunțuri

14 gânduri despre &8222;Un nou an școlar (2013-2014)&8221;

  • Raspund cu aceleasi ganduri pline de incarcatura emotionala: fie ca noul an sa-ti aduca implinirea ca la fiecare sentiment daruit, la fiecare notiune predata si la fiecare clipa petrecuta in devenirea copiilor ca personalitati armonioase, ai fost acolo cu toata daruirea! Un an nou scolar cat mai generos si pentru tine, doamna cuvantului!

 1. Iulia Stanuca zice:

  Am privit astazi deschiderea copiilor nostri catre un nou inceput! Ce fericiti erau ca s-au revazut! Cat de destinsi porneau din nou la drum!
  Felicitari, Doamna, pentru ca ati stiut sa le insuflati bucuria de a fi impreuna unii cu ceilalti si toti cu Dvs.!
  Succes tuturor!

  • Felicitari si parintilor care au fost atat de implicati in pregatirea micutilor pentru prima zi si nu este vorba doar despre partea materiala, ci si despre pregatirea psihologica privind reintalnirea cu colegii.
   Au fost atat de draguti! O sa povestim, o sa va arat poze…
   Multumesc mult pentru ganduri, doamna Stanuca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s