About


„Un gol nu e altceva decât un infinit de posibilități de umplere.”
„Întâlnirea dintre două persoane este asemănătoare contactului dintre două substanţe chimice: dacă există vreo relaţie, ambele se transformă.” – C.G.Yung
„Sunt liber pentru că nu mă tem să iubesc ceea ce va muri!” – Octavian Paler

EDU CAMELIA – NICORINA

Profesor pentru învățământul primar

București

România

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;About&8221;

 1. Multumesc pentru vizita pe site. Apreciez munca pe care o depuneti cu copiii (am vizualizat cateva articole), stiu ca este greu, dar in acelasi timp este ceva frumos.(am lucrat cateva luni cu cativa copii si am prins drag de ei).Va doresc sa aveti cat mai multe realizari cu acesti micuti. Cu respect: ing. Antonie Fanica

  • Mă încântă faptul că apreciați o muncă dăruită copiilor și vă mulțumesc pentru aprecierile atât de frumoase! Îmi permit să vă întorc urările și să vă doresc satisfacții sufletești de pe urma a tot ceea ce faceți!

 2. RAM zice:

  Am fost la scoala generala nr. 149 din 1977 pana in 1982 cand am plecat din Romania. Nu am o amintire placuta. Am fost de doua ori in apropriere, dar nu am putut sa ma aproprii prea mult de scoala. Dar imi place ce scriti dumneavoastra. Se para ca s-a schimbat mult in scoala, spre bine.

  • Nu știu dacă nostalgia v-a determinat să ajungeți în blogul meu, dar mă bucur de vizită și de aprecierile dumneavoastră. Îmi place să cred în schimbare, atunci când aceasta aduce progres. Sunt convinsă că școala noastră a făcut pași importanți de când ați cunoscut-o dumneavoastră și ca dovadă sunt opțiunile părinților din cartier, care-și înscriu cu preponderență copiii la noi.
   Activitatea mea se regăsește în bună parte în acest blog, așa că există transparență privind modul meu de lucru. Sunt încântată că vă place și vă mulțumesc!

   • RAM zice:

    Aveti dreptate. Nostalgia m-a determinat. Am petrecut 5 ani in aceasta scoala si dupa atatia ani m-a bucurat sa comunic cu o profesoara care este altfel ca profesorii pe care i-am cunoscut eu in scoala. Ma bucur ca Romania merge spre bine si va doresc mult succes si sanatate. Nu stiu cand voi fi in Romania din nou, si daca o sa am curaj sa trec pe langa aceasta scoala.

    • Înțeleg că ați trăit o perioadă nefastă, probabil și datorită vremurilor, dar în special a profesorilor de atunci. Poate că n-ar fi rău dacă v-ați putea confrunta cu trecutul și să vă faceți curaj să ne vizitați. Oamenii nu mai sunt aceeași și vă pot spune că nici măcar…zidurile. Poartă doar niște urme, unele care pot fi iertate pentru liniștea dumneavoastră.
     Întrebați de mine. Eu am ales să rămân. Vă aștept pe la noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s